Hoe kun je meer zelfvertrouwen met mannen krijgen?

Hoe kan ik mijn zelfvertrouwen met mannen vergroten?

Dat is een hele mooie vraag! Ik zal een handje bij helpen door tips te geven die je kunnen helpen om je zelfvertrouwen bij mannen te vergroten.

 • Als eerst moet je, je kijk op mannen veranderen. Mannen worden vaak anders gezien er zijn natuurlijk verschillen,maar mannen en vrouwen zijn beiden mensen.Elk mens heeft gevoelens en wilt graag gewaardeerd worden.
 • Wees altijd je zelf. dus gedraag je niet anders tegen mannen.
 • Heb altijd wat om te zeggen voel je niet onzeker bij een man, omdat je niet weet wat je moet zeggen. Wees creatief!!
 • Je kunt een lijst maken met alle dingen die jij als vrouw aan een man kan bieden.Je zet alle positieve dingen op de lijst zoals:
 1. ik ben geduldig.
 2. Ik ben verdraagzaam.
 3. ik ben lief.
 4. ik ben slim.
 5. ik ben ruimdenkend.
 6. Ik zie er aantrekkelijk uit.
 7. ik ben super knap.

En ga zo maar verder.Er zijn heel wat dingen dat je kunt opschrijven.Schrijf wat bij jou past.Je kunt een familielid of vriendin om hulp vragen. Zij kunnen je precies zeggen wat zij leuk aan je vinden.Eigenlijk zou elke mens zo een lijstje moeten maken voor zichzelf. Verder moet je ook weten wat je zoekt in een man.

 • Probeer vaker het huis uit te gaan. Je moet ervaring op doen.Als je wekelijks nieuwe mannen ontmoet  dan word het steeds makkelijker voor jou om gesprekken te beginnen. Je moet dus vaker uit huis je kunt bijvoorbeeld naar de club of met collega’s oefenen. Je zal zeker merken dat je hierdoor zelfverzekerder word en dat is precies weet wat jij nodig hebt.
 • Als je niet weet waarmee je moet beginnen bij een gesprek maak het niet  moeilijk voor je zelf begin dan over hem te praten.Prikkel hem om over zich zelf te praten.Als hij aan het woord is moet jij aandachtig naar hem luisteren mannen houden van vrouwen die luisteren.Je kunt ook in inhaken op wat hij zegt en zo het gesprek lekker aan de gang houden.Tijdens zo een gesprek kan je zelf vertrouwen toenemen.
 • Je moet zeker glimlachen!De meest eenvoudige zelfvertrouwen versterker is nog altijd een glimlach.Een glimlach zorgt er niet alleen voor dat mannen je aantrekkelijk vinden en sneller naar je toe stappen maar, uit onderzoek is gebleken dat een glimlacht direct zorgt voor een beter en ontspannen gevoel.
 • Kijk naar vrouwen met zelfvertrouwen in je omgeving.Op het werk, in je familie of wanneer je uitgaat.
 • Je kunt hem ook behandelen als een vriend. Behandel hem in de eerste instantie als een vriend en daarna meer dan dat.
 • Speeddaten is ook een heel goed idee.
 • Onthoud dit ook mannen zijn ook onzeker!Het lijkt grappig maar het is echt zo.Laat je totaal niet misleiden door het stoere uiterlijk van een man.Houdt dit in je voorhoofd vooral als je met mannen een gesprek voert.Mannen zijn ook mensen!!!
 • Werk aan je lichaamstaal.Sta rechtop en neem zeker een goede houding aan.Uit onderzoek is zelf gebleken dat een positive houding invloed heeft op je zelfvertouwen,dus werk daar zeker aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *