Lekker op date met Vladimir uit Rusland

lekker-op-date-met-vladimir-uit-rusland

Lekker op date met Vladimir uit Rusland

Ik ben een echte Hollandse dame, maar heb nooit gehouden van de Hollandse heren. Ik hou wel van een leuke buitenlandse man. Het maakt mij niet uit van welk land zij zijn, maar het moet iemand zijn met een ander moederland. Ik ben een beetje raar wat betreft smaak in mannen. Zodra ik weet dat een heer van Nederland zelf is, neem ik een stap achteruit. Het gaat automatisch bij mij. Tot mijn geluk heb ik dus iemand leren kennen via een relatiebemiddelingsbureau (deze) die niet van Nederland zelf is. Hij is van Rusland en heeft een heel sexy accent. Zijn naam is Vladimir. Alleen zijn naam al klinkt al zo leuk. Ik vind dat zoveel beter dan de normale Koos of Peter. Zijn naam uitspreken vind ik alleen al zo sexy.

 

hij-is-mijn-buurman

Hij is mijn buurman !

Ik heb altijd in een buurt gewoond met heel veel buitenlandse mensen. Mijn naaste buren waren Russisch. Een neefje van hen uit Rusland was ook naar Nederland gekomen wegens studie. Hij hield ervan om in de tuin zitten. Ik heb daar ook altijd van gehouden. Echter, toen ik hem voor het eerst had gezien, voelde ik niet eens meer als het te warm of het te koud was buiten. Ik zat daar maar zodra hij er ook was. Een keer begon ik te praten met hem. Natuurlijk kon hij geen bal Nederlands, dus sprak ik maar Engels met hem. Dat kon hij wel goed. We begonnen elke dag te praten met elkaar. Zodra wij buiten waren hadden we een leuke gesprek met elkaar. Ik heb toen gevraagd als hij met mij op een date wilde. Ik durfde het niet rechtstreeks te zeggen dat ik op een date wilde, dus ik hakelde een beetje met mijn woorden en begon te praten over waar wij naar toe konden gaan en dat ik hem een beetje van Nederland zou kunnen wijzen. Hij vond het zo te zien grappig om naar mij te luisteren, want hij zei geen woord terwijl ik sprak. Toen hij zag dat ik niets meer te zeggen heb en al helemaal rood was geworden, lachte en hij en zei dat hij graag met mij op een date wilde gaan. Wij zijn toen de volgende dag een beetje gaan wandelen.

 

samen-wandelen

Samen wandelen

Er zijn zoveel plaatsen om te bezichtigen in Nederland, dus ik had genoeg tijd om te wandelen met hem elke dag. De eerste date zijn we naar de museum geweest en een beetje in de binnen stad. Er is zoveel  dat ik aan hem kon wijzen. Zelfs waar je de lekkere restaurants hebt wist hij niet. Hij zei dat zijn familie bij wie hij logeerde niet echt de uitgaan mensen waren. Ik vond het zo leuk met hem. Hij zij dat ik wel een reden voor hem zou kunnen zijn om in Nederland te vestigen. Hij vroeg mij als ik dat leuk zou vinden. Ik zei natuurlijk ‘ja’. Daarna kuste hij mij met zijn zachte volle lippen op de mijne.