verliefdheid bij mannen

Verliefdheid bij mannen herkennen

Je zal merken als een man verliefd is zal hij al alles eraan doen om contact met jou te maken.Het maakt niet uit als jij terughoudend bent.Hij toont alle respect voor jou verlangens.Hij heeft geduld en is voorzichtig.Hij doet zijn best zodat jij het naar je zin hebt met hem.Hij zal je bijstaan en hij zal graag doen wat je hem vraagd.Hij doet er alles aan om een goede indruk op jou te maken.Als een man verliefd is zal hij echt werk van maken, ook als jij wat terughoudend bent. Er zijn  ook mannen die op versieren uitgaan.

Als een man verliefd is zal hij geduldig wachten, totdat je klaar bent voor een relatie.Hij zal altijd aandacht voor je hebben.dit merk je bij mannen bij wie het niet alleen om seks gaat.Hij is in alles van jou  geïnteresseerd.Hij neemt tijd om te weten te komen als jullie bij elkaar passen.Verliefdheid heeft tijd nodig je moet elkaar ook nog leren kennen en dat neemt veel tijd. Door de ervaringen die je met hem hebt zal het blijken als hij echt verliefd is op je,of als hij doet alsof

SINGNALEN VAN VERLIEFDHEID

 1. Hij maakt ook contact.
 2. Hij is geinterseert in jou persoolijkheid.
 3. Hij gaat lekker met je kroelen.
 4. Hij laat jou zijn vrienden kennen.
 5. Hij geeft direct antwoord op je berichten.
 6. Hij doet graag dingen hoe jij het leuk vind.
 7. Hij gaat beleefd met je .
 8. Hij praat positief over je.
 9. Hij is trots op je.
 10. Hij wordt niet lang boos op je.

Als je verliefd bent zul je de karakteristieken,waarderen van elkaar.

Hij zal de dingen  waarin je goed bent ontdekken

Hij zal voelen dat jij hem op zijn ge mak stel.

Hij zal zijn vrouw laten merken dat hij haar waardeert.

Als een man niet verliefd is ziet hij deze dingen gewoon als vanzelfsprekend hij geeft ook geen complimenten.Hij gaat niet met jou op stap. Hij houd veel dingen geheim voor je.

ALS EEN MAN VERLIEF IS, ZAL HIJ VEEL DOEN OM ZIJN VROUW EEN PRETTIG GEVOEL TE GEVEN. HIJ DOET ER ALLES AAN OM HAAR BLIJ TE MAKEN.DE MEESTE MANNEN DENKEN TE VEEL AAN ZICHZELF VOORAL ALS ZE GEEN ZEKERHEID HEBBEN VAN EEN VROUW.

ALS EEN MAN VOOR JOU KIEST BOVEN ALLE ANDERE DINGEN KAN JE MERKEN DAT VERLIEFD IS.

 1. AFSPRAKEN MET VRIENDEN WORDEN OM JOU AFGEZEGT.
 2. Hij zet zijn eigen dingen aan een kant om samen iets leuks met jou te doen.
 3. NIETS VAN JOU IS TE VEEL VOOR HEM.

DEZE ZIJN TEKENS DAT HIJ ECHT VERLIEFD IS OP JE, OMDAT HIJ ZIJN VRIENDEN ZELF AFZEGT .HET KOMT ZELDEN VOOR DAT EEN MAN ZIJN VRIENDEN AFZEGT OM IEMAND OP WIE HIJ VERLIEFD IS. MOCHT JE ZO EEN MAN TEGEN KOMEN WAARDEER HEM.DAT IS EEN TEKEN DAT HIJ STAPELGEK IS OP JE.


 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *