Vind hij mij leuk test

Ik moest laatst een  vraag voor een vrouw beantwoorden. Die vraag was hoe kan ik weten als een man mij leuk vind? Die mevrouw zei ook aan me dat ze het zich niet kan voorstellen hoe haar vrendinnen van te voren weten dat een man hun leuk vind. ze zegt dat ze niet weet waarop zij moet letten. Ze zegt dat ze geen idee heeft hoe zij dat moet doen.Ik wel wat zaken belichten voordat ik je vertel hoe je kan zien als een man je leuk vindt.

ER ZIJN TWEE DINGEN DIE MEN  DOOR ELKAAR HAALD. verliefd zijn en leuk vinden zijn niet hetzelfde. Als hij jou leuk vind wil dat niet zeggen dat hj verliefd is op je. HET ZIJN TWEE WOORDEN DIE NIETS MET ELKAAR GEMEEND HEBBEN.

Hij zal moeite doen om contact met jou te hebben

HET MAAKT NIET UIT WAAR JE DIE MAN ONTMOET ALS HIJ CONTACT MET JOU WIL MAKEN DOET HIJ HET OP EEN OF ANDER MANIER. Hij KAN JE BIJVOORBEELD EEN COMPLIMENT MAKEN,OF HIJ KAN GEWOON IETS AAN JE ZEGGEN, OMDAT HIJ EN GESPREK MET JOU WIL BEGINNEN. ALS JE OPMERKT DAT EEN MAN DIT DOET DAN VIND HIJ JE LEUK.VEEL MANNEN DURVEN NIET TOT EEN VROUW TE PRATEN. ALS EEN MAN JOU NIET AANSPREEKT WIL DAT NIET ZEGGEN DAT HIJ JOU NIET LEUK VIND

ALS EEN MAN JE LEUK VIND HEEFT HIJ HEEL WAT VRAGEN DIE HIJ AN JOU WIL STELLEN.JE VRAAGT JE AF WAAROM AL DIE VRAGEN.

JE KAN OOK OPMERKEN DAT HIJ JALOERS IS SOMS MERK JE HET NIET EENS OP, OMDAT MANNEN HUN JALOEZIE VERBERGEN. ALS JE TOT EEN ANDERE MAN PRAAT KAN JE AAN ZIJ BLIKKEN ZIEN DAT HIJ JALOERS IS ONDANKS JULLIE GEEN RELATIE HEBBEN. HIJ WIL WETEN WAAROVER JULLIE PRATEN. HET IS DAN DUIDELIJK DAT  HIJ VERLIEFD IS OP JE.

Een man die jou leuk vind wil onbewust dichtbij zijn van je. Hij zal altijd moeite doen om tot jou te praten of hij zal een reden bedenken om en gesprek meet jou aan te knopen.Hij doet alle moeite dat jullie dichtbij elkaar blijven. Soms zal hij met opzet dichtbij je komen.Terwijl hij deze handelingen pleegt kijkt hij hoe je reageert.

Hij haalt heel wat streken uit en haalt grapjes uit zodat je kan lachen. En hij kijkt ook hoe jij daarop reageert.HIJ DOET DINGEN OM BIJ JOU OP TEVALLEN. Het zal hem goed  doen als hij ziet dat jij om hem heb kunnen lachen.

Hij bewondert je op afstand en wanneer je dat ziet doet hij alsof hij iets anders deed. Hij kijkt de andere kant op en doet alsof hij druk bezig is terwijl hij jou in de gaten houd.Hij durft niet naar jou te kijken dat is wel erg omdat hij stiekem naar je kijkt.

EEN TIP IS,DAT JIJ NAAR HEM BLIJFT KIJKEN ZODRA JE OPMERKT DAT HIJ OOGCONTACT MET JOU WIL HEBBEN.DAT IS WAT HIJ WIL.

 

 


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *